Politica de Confidentialitate

  1. Scopul politicii de confidentialitate

Aceasta politica de confidentialitate se aplica datelor cu caracter personal pe care le colectam despre dumneavoastra cu scopul de a funiza serviciile pe care le oferim.

Am dezvoltat astfel aceasta Politica de confidentialite cu scopul de a va informa asupra modului in care Optim Construct colecteaza, foloseste si proceseaza informatiile cu caracter personal pe toate website-urile detinute, inclusiv acest website.

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu practicile descrise in aceasta Politica de Confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu aceasta Politica de Confidentialitate, va rugam sa nu utilizati acest site. Ne rezervam dreptul de a face modificari la aceasta Politica de Confidentialitate in orice moment. Orice modificari vor fi postate in aceasta politica de confidentialitate, iar modificarile se vor aplica pentru activitati si informatii colectate ulterior publicarii. Va incurajam sa revedeti periodic aceasta Politica de Confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti informati cu privire la orice schimbari si la modul in care informatiile pot fi utilizate.

Dorim sa va informam ca Optim Construct este Operator de date cu caracter personal in baza notificarii ANSPDCP nr. 30660.

Pentru orice solicitare sau intrebare privind datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne contactati prin e-mail la offfice@optimconstruct.ro sau prin telefon la 0723 799 906, linie telefonica cu tarif normal.

 

  1. Date cu caracter personal colectate de catre Optim Construct

Optim Construct poate colecta date despre dumneavoastra dintr-o varietate de surse, precum:

  • Interactiuni online sau electronice cu Optim Construct, inclusiv prin site-urile noastre.
  • Interactiuni offline cu Optim Construct, inclusiv prin campaniile promotionale, concursuri etc.
  • Interactiuni cu continutul online, precum publicitatea, pe care Optim Construct sau furnizorii sai, il

furnizeaza prin intermediul website-urilor sau aplicatiilor unor terte parti.

Ce date sunt colectate?

2.1 Date furnizate in mod direct catre Optim Construct

Aceste date pe care ni le furnizati cu consimtamantul dumneavoastra pentru un scop precis, sunt:

  • date de contact, respectiv orice informatii care permit Optim Construct sa va contacteze (ex. nume, adresa, e-mail, numar de telefon etc.)
  • informatii de locatie (de ex. cod postal, oras, sector/judet etc.)
  • informatii legate de plati – adresa de facturare – cont bancar
  • feedback oferit in calitate de consumator, respectiv informatii pe care le furnizati pe site-ul optimconstruct.rodespre experienta dumneavoastra in utilizarea produselor si serviciilor (ex. comentarii si sugestii, testimoniale sau alte informatii legate de produsele comercializate de Optim Construct)

2.2 Date pe care le colectam atunci cand interactionati cu site-urile Optim Construct

Noi utilizam cookie-urile sau alte modalitati de stocare automata a datelor pentru a colecta anumite tipuri de informatii pe care dumneavoastra le furnizati in momentul in care interactionati cu site-urile Optim Construct. Va rugam sa vedeti Politica noastra referitoare la cookie-uri.

2.3 Date pe care le colectam din alte surse

Nu colectam date din alte surse.

2.4. Datele cu caracter personal ale minorilor

Optim Construct nu solicita sau colecteaza in mod intentionat date personale de la minori. In situatia in care descopera ca a colectat in mod accidental date personale de la un minor, va scoate acele date in cel mai scurt timp posibil.

 

  1. Cu ce scopuri colecteaza si utilizeaza Optim Construct datele dumneavoastra cu caracter personal?

In general, toate informatiile colectate sunt utilizate in scopul prevazut, pentru care le-ati trimis catre noi, mentionat in momentul colectarii sau in politica de confidentialitate.

Optim Construct poate utiliza datele dumneavoastra personale intr-unul din urmatoarele scopuri:

Achizitia unor servicii oferite pe site-ul www.optimconstruct.ro.

Site-ul nostru permite vizionarea serviciilor pe care le oferim. Puteti sa ne contactati cu privire la un serviciu, caz in care vi se va cere sa furnizati informatiile dumneavoastra personale precum – Nume, Prenume, Adresa, Telefon, Adresa de e-mail.

Aceste informatii sunt utilizate pentru a raspunde la solicitare si eventual pentru facturare.

Serviciul consumatorului

Pentru furnizarea serviciului consumatorului, inclusiv raspunsuri la solicitarile, plangerile sau feedback-ul general despre serviciile noastre. Serviciul consumatorului poate fi furnizat prin intermediul unor forme de comunicare variate, precum email, scrisori, telefon.

Personalizarea

In unele situatii, Optim Construct poate sa contopeasca datele personale ale dumneavoastra colectate dintr-o anumita sursa (de ex. un site web) cu datele colectate dintr-o alta sursa. Aceasta furnizeaza o viziune completa asupra consumatorului.

Comunicari de marketing

Optim Construct SRL colecteaza si prelucreaza datele dumneavoastra personale pentru comunicari comerciale precum email, SMS sau comunicari prin posta doar cu acordul dumneavoastra explicit. De asemenea, Optim Construct SRL poate folosi datele dumneavoastra personale pentru comunicari comerciale pe alte website-uri, inclusiv retele sociale unde sunteti membru, prin corespondenta dintre activitatile si informatiile colectate pe website-urile noastre cu cele colectate pe website-uri terte (“Targeted Advertising”). Aceste comunicari comerciale va vor tine la curent cu cele mai noi stiri, evenimente, oferte speciale si promotii pentru marcile si produsele Optim Construct. Aceste comunicari comerciale sunt facute cu ajutorul “Cookie-urilor”. Daca nu mai doriti sa primiti in viitor astfel de comunicari trebuie sa refuzati cookie-urile atunci cand intrati pe website-ul nostru.

Aceste comunicari comerciale sunt facute de catre noi printr-un serviciu tert (Google/Adwords). Aceste servicii pot avea acces la mai multe tipuri de date despre dumneavoastra pe care le colecteaza din toate site-urile pe care le vizitati dumneavoastra sau din retele de socializare pe care le frecventati.

Schimbarea acestor preferinte se poate face prin refuzarea politicii de cookie-uri si va implica excluderea dumneavoastra din listele noastre pentru campanii ulterioare de Targeted Advertising. Puteti de asemena accesa website-urile retelelor sociale unde sunteti membru pentru a verifica optiunile pe care le ofera pentru Targeted Advertising.

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca puteti primi in continuare comunicari administrative din partea Optim Construct SRL precum confirmarea comenzilor, notificari referitoare la activitatile dumneavoastra din cont (confirmarea contului, schimbare de parola etc) si anunturi importante, chiar daca refuzati politica de cookie-uri. De asemenea, veti vedea anunturi publicitare generale pe website-urile OPTIM CONSTRUCT, pe alte website-uri si in retelele sociale unde sunteti membru.

Newslettere si e-mail-uri 
Daca ne furnizati adresa dumneavoastra de e-mail (fie ca parte a inregistrarii pe site-ul nostru general sau pentru un buletin de stiri sau de comunicare specifice), datele de contact pe care le furnizati vor fi utilizate pentru a va trimite newsletter-ul solicitat. Daca nu doriti sa mai fiti abonati la newsletter puteti folosi butonul de deazabonare inclus.
Putem folosi, de asemenea, adresa dumneavoastra de email pentru a va trimite comunicari tranzactionale sau administrative (de exemplu, e-mail de confirmare atunci cand achizitionati un produs on-line sau atunci cand va inscrieti pentru sau va dezabonati de la o inregistrare sau activitate specifica), precum si anumite servicii legate de anunturi (de exemplu, anunturi despre update-uri la notificarea noastra de confidentialitate, intreruperi sau schimbari la serviciile noastre online sau politicile de suport tehnic sau alte modificari conexe). Impreuna, aceste tipuri de comunicari sunt mentionate in aceasta politica de confidentialitate ca fiind “Comunicari administrative.”

Tombole, concursuri si promotii

Pentru a va inregistra la tombole on-line, concursuri sau alte promotii (in mod colectiv, “Promotii”), vi se poate cere sa va inregistrati in primul rand pe site-ul www.optimconstruct.ro. Informatiile colectate in cadrul unei promotii sunt folosite pentru a determina eligibilitatea dumneavoastra, a va notifica daca sunteti castigator si / sau pentru a va livra un premiu. Daca sunteti un castigator, anumite informatii despre dumneavoastra (cum ar fi numele si imaginea) pot fi postate la site-ul www.optimconstruct.ro sau pe paginile OPTIM CONSTRUCT din reteleele de socializare. Daca minorilor li se permite sa participe la o promotie, vom obtine mai intai acordul parintilor, daca este necesar.
Pentru mai multe informatii despre promotii, va rugam sa consultati regulile oficiale sau detalii postate la promotia respectiva.

Sondaje

Exista doua tipuri de anchete sau sondaje care pot fi efectuate pe site-urile Optim Construct. Unul este in cazul in care sunt solicitate informatii pur demografice pentru sondaj (de exemplu, varsta, genul, informatii despre membrii familiei si alte interese, etc) si informatiile nu sunt legate de nici o informatie personala despre dumneavoastra.

 

  1. Cui dezvaluie Optim Construct datele dumneavoastra cu caracter personal si de ce?

Optim Construct nu va divulga niciodata datele dumneavoastra cu caracter personal unei organizatii de afaceri apartinand unui tert care intentioneaza sa le foloseasca in scopuri de marketing direct daca dumneavoastra nu v-ati dat in mod expres consimtamantul in acest sens. Optim Construct poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii din cadrul Grupului Optim Construct. De asemenea, Optim Construct poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal unor terti din afara grupului Optim Construct, dar strict limitat la urmatoarele situatii:

4.1 Companii afiliate

Optim Construct ar putea furniza datele dumneavoastra cu caracter personal companiilor afiliate in scopuri determinate si legitime

4.2 Furnizorii de servicii, agenti si Contractori

Am putea folosi terte parti, cum ar fi furnizorii de servicii, agentii sau contractori pentru a oferi suport pentru operatiunile interne ale site-ul nostru si pentru a ne ajuta cu administrarea website-ului sau a diferitelor functii, programe si promotiile disponibile.

Un exemplu poate fi un curier. Care are nevoie de datele dumneavoastra personale pentru a efectua o livrare.

4.3 Parteneri si promotii comune

Din cand in cand, putem derula un program comun sau co-sponsorizat sau de promovare pe site-ul nostru cu o alta companie, organizatie, sau o alta parte, si putem colecta si procesa informatii personale. Daca informatiile dumneavoastra personale sunt colectate de catre (sau se impart cu) o alta societate decat Optim Construct, ca parte din astfel de proiect de promovare, va vom anunta acest lucru la momentul colectarii informatiilor dumneavoastra personale.

Daca nu doriti ca informatiile dumneavoastra sa fie colectate de catre sau in comun cu o alta societate decat a noastra, puteti alege intotdeauna sa nu va inregistrati sau sa nu participati la aceste promotii, in momentul solicitarii informatiilor cu caracter personal.

4.4 Transferuri juridice si de afaceri

Am putea dezvalui, de asemenea, informatiile dumneavoastra personale, daca ni se cere sa acest lucru prin lege, sau in cazul in care, in opinia noastra de buna credinta, o astfel de actiune este in mod rezonabil necesara pentru a ne conforma procedurilor legale, pentru a raspunde la orice pretentii, sau pentru a proteja siguranta sau drepturile Optim Construct, ale clientilor sai, sau a publicului.

In caz de fuziune sau achizitie integrala sau partiala a Optim Construct de catre o alta societate sau in cazul in care Optim Construct vinde sau instraineaza toate sau o parte din afaceri, dobanditorul ar avea acces la informatiile mentinute de Optim Construct, care ar putea include informatii cu caracter personal, in functie de legislatia aplicabila. In mod similar, informatiile personale pot fi transferate, ca parte a unei reorganizari corporative, proceduri de insolventa, sau a unui alt eveniment similar, in cazul in care este permis de si realizat in conformitate cu legea aplicabila.

 

  1. Ce se intampla daca refuzati sa furnizati date cu caracter personal?

Daca nu alegeti sa oferiti orice informatii personale atunci cand sunt solicitate, nu veti putea trimite formularul de contact. Cu toate acestea, pentru a cauta pur si simplu in site-urile noastre si pentru a afla mai multe despre serviciile noastre, nu trebuie sa ne oferiti nici un fel de informatii personale.

 

  1. Drepturile utilizatorului

6.1 Drepturile referitoare la comunicarile de marketing

Aveti urmatoarele drepturi referitoare la primirea comunicarilor relevante de marketing:

  1. a) Sa urmati instructiunile referitoare la dreptul de optiune asupra comunicarilor de marketing
    b) Daca doriti sa schimbati aceste optiuni va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii

6.2 Dreptul de acces si de rectificare a datelor cu caracter personal

Este bine sa stiti ca aveti dreptul sa solicitati accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal. In aceasta situatie, ne puteti trimite o solicitare de acces. In cazul in care Optim Construct nu va poate onora aceasta solicitare, va avea grija sa va furnizeze si explicatia necesara.

 

  1. Tehnologie de tracking – cum si de ce este folosita?

Optim Construct face uz de tehnologii de urmarire (Cookies, Adrese IP, fisierele jurnal, web beacons), pentru a aduna anumite informatii, cum ar fi tipul de browser si sistemul de operare, pagina de trimitere, navigarea prin site, domeniul de ISP, dispozitivul, locatia, etc in scopul imbunatatirii utilizarii si functionalitatii site-urilor noastre si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza site-urile noastre, precum si instrumentele si serviciile oferite. Tehnologiile de urmarire ne ajuta sa ne adaptam site-urile la nevoile dumneavoastra personale.

7.1 Cookies

Folosim cookies pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea site-urilor noastre si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza site-urile noastre, precum si instrumentele si serviciile oferite. Stocarea de cookies pe calculatorul dumneavoastra ofera o modalitate usoara si convenabila pentru noi de a personaliza sau a imbunatati experienta dumneavoastra pe site-urile noastre si de a face urmatoarea vizita mai placuta. Aceleasi cookie-uri sunt folosite pentru afisarea reclamelor pe site-uri terte in functie de preferintele dumneavoastra.

Daca doriti sa aflati mai multe despre politica Optim Construct despre Cookie-urile si drepturile dumneavoastra, va rugam sa vizitati Politica Optim Construct Cookies.

7.2 Adresa IP

Exista posibilitatea sa urmarim Internet Protocol (IP) pentru (printre altele): (i) depanarea tehnica, (ii) mentinerea sigurantei si securitatii site-ului, (iii) restrictionarea accesului la site-urile noastre pentru anumiti utilizatori, si (iv) intelegerea mai buna a modului in care site-urile noastre sunt utilizate. O adresa IP este un numar care este utilizat de computere in retea pentru a identifica computerul dumneavoastra de fiecare data cand va conectati la Internet.

7.3 Fisierele Jurnal

Noi (sau o terta parte in numele nostru) putem colecta informatii in forma de fisiere jurnal care inregistreaza activitatea site-ului si aduna informatii statistice despre obiceiurile de navigare ale utilizatorilor. Aceste intrari sunt generate anonim, si ne ajuta sa adunam (printre altele) (i) tipul de utilizator de browser si sistemul de operare, (ii) informatii despre sesiunea unui utilizator (cum ar fi URL-ul de pe care au venit, data si ora cand au vizitat site-ul, pagini de pe site-ul nostru pe care le-a vizitat si pentru cat timp), si (iii) alte date similare de navigatie sau click-stream. Noi folosim, de asemenea, informatii capturate in fisierul jurnal pentru studiile noastre interne de marketing si demografice, astfel incat sa putem imbunatati in mod constant si sa putem personaliza serviciile online pe care vi le oferim. Fisierele jurnal sunt utilizate numai intern, si nu sunt asociate cu nici un anumit utilizator.

7.4 Web Beacons

Exista posibilitatea sa folosim beacon-urile (sau GIF-uri clare) pe site-urile noastre sau sa le includem in e-mail-urile trimise catre dumneavoastra. Web beacons (de asemenea, cunoscut sub numele de “bug-uri web”) sunt siruri mici de cod care ofera o metoda de livra o imagine grafica pe o pagina web sau intr-un mesaj de e-mail cu scopul de a transfera date inapoi la noi. Informatiile colectate prin intermediul web beacon-uri pot include unele dintre informatiile descrise in sectiunea Adresa IP de mai sus, precum si informatii despre modul in care un utilizator raspunde la o campanie de e-mail (de exemplu, timpul in care un e-mail este deschis, unde intra utilizatorul din acel e-mail, etc). Noi folosim informatiile Web Beacons pentru diverse scopuri, inclusiv, dar nu limitat la, raportarea traficului pe site, numarul vizitatorilor unici, de publicitate si de audit de e-mail si raportare, precum si personalizare.

 

  1. Siguranta si stocarea datelor cu caracter personal

Optim Construct ia toate masurile tehnice si organizatorice necesare pentru a proteja confidentialitatea si securitatea informatiilor dumneavoastra personale colectate de pe site-urile noastre, inclusiv informatii cu caracter personal sensibile si informatii personale de la minori. Aceste eforturi includ, dar nu sunt neaparat limitate la: (i) stocarea informatiilor dumneavoastra personale in medii de operare sigure, care nu sunt disponibile pentru public si care sunt accesibile numai angajatilor autorizati Optim Construct si agentiilor noastre si contractorilor; (ii) utilizarea tehnicii standard de criptare SSL pentru a proteja securitatea informatiilor personale in timpul transmiterii catre site-urile noastre.

Optim Construct poate retine informatiile cu caracter personal pe care dumneavoastra ni le trimiteti prin intermediul acestei pagini de web intr-o baza de date, cum ar fi baza de date cu clienti. Datele dumneavoastra personale vor fi pastrate de catre Grupul Optim Construct doar pe perioada cat acestea sunt folosite pentru a va putea raspunde intrebarilor sau rezolvarii anumitor situatii sau pentru a aduce imbunatatiri si servicii noi, supunandu-ne cerintelor legale si legislatiei in vigoare. Acest lucru inseamna ca este posibil sa va retinem datele cu caracter personal pentru o anumita perioada de timp chiar si dupa ce dumneavoastra incetati sa folositi serviciile Optim Construct. Dupa aceasta perioada de timp, datele dumneavoastra vor fi sterse.

Va reamintim ca aveti dreptul de acces la datele dumneavoastra personale, dreptul de opozitie,  dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei, de a va opune prelucrarii datelor si de a cere ca in orice moment datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie sterse, drepturi pe care le puteti exercita in conditiile legii.

 

  1. Cum ne puteti contacta? 

Daca aveti orice intrebari, reclamatii, sau comentarii cu privire la aceasta politica de confidentialitate sau la practicile noastre de colectare a informatiilor, va rugam sa ne contactati la office@optimconstruct.ro sau puteti suna la 0723-799-906.

Site-ul nostru foloseste cookies pentru a va oferi cea mai buna experienta online. Dandu-va acordul, sunteti de acord cu folosirea acestora in acord cu politica de cookies.

Privacy Settings saved!
Setari de confidentialitate

Atunci cand vizitezi un site web, acesta stocheaza si citeste informatii despre browser sub forma de cookies. Controleaza pe aceasta pagina serviciile de cookies.

Acesti cookies sunt necesari pentru functionarea site-ului si nu pot fi opriti.

Site-ul are nevoie de aceste cookies pentru a functiona
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Decline all Services
Accept all Services